Redefinește ritualul de Beauty cu Sabon

La mulți ani, ladies!

Sper că vă regăsesc cu bine în acest nou an 2021, de la care cu toții avem așteptări mari și ne dorim să revenim la ‘normalul’ mult lipsit. Sărbătorile au trecut repede, la fel ca și vacanța de iarnă, cu multă liniște, vizite la cei dragi și momente alături de prieteni, atât cât s-a putut.

Dar să revenim la ale noastre și să vorbim puțin despre câteva noi lansări și o colaborare începută anul trecut. 

Atunci când spun Sabon, gândul mă duce la un parfum de cameră prețios, unul imens, de culoarea vaniliei prăjite, într-un ambalaj ca o vază de flori cu multe bețișoare de lemn ce emană un miros atât de îmbietor. Era un obiect decorativ pe care am pus ochii și ‘nasul’, dacă pot spune așa, acum mulți ani, când fusesem într-o vizită în noul apartament al unui bun prieten de-al soțului meu. Mi-l doream pur și simplu pentru living-ul nostru, dar într-o variantă mai mică. 

Am crezut atunci, că Sabon, este un producător extrem de bun de astfel de parfumuri de cameră și cam atât. Nu știam de partea de îngrijire și de răsfăț pentru întregul corp, și mai știam că la momentul respectiv a trebuit să fac un mic sacrificiu pentru a-mi permite un astfel de obiect decorativ parfumat. E adevărat, calitatea costă!

 

Dar să revenim la anul trecut, a fost pur și simplu o surpriză extrem de plăcută când am aflat că voi avea oportunitate să testez câteva din produsele colecției de iarnă marca Sabon. Oricum îmi doream să încerc mai multe produse de la ei și curioasă din fire mi-am achiziționat Calendarul Advent. Așa că în luna decembrie m-am bucurat și de coletul surpriză din partea lor, și și de deschiderea celor 24 de căsuțe din Calendarul Advent, începând cu prima zi din decembrie până în Ajunul Crăciunului. 

Am primit produse din colecția SugarPlum, mai precis o loțiune de corp cu miros de sărbătoare, lejeră și hidratantă, un parfum de cameră și un gel de duș spumos, având aceeași aromă plăcută. 

În Calendarul Advent am descoperit multe produse mini-size, din game diferite și câteva în variantă full-size, printre acestea: creme de mâini, scrub-uri, geluri de duș, măști de față, cremă de picioare sau un produs interesant – un fabric mist pentru lengeria de pat sau perdele. (un fel de spray de cameră, care îl dai efectiv pe materialele textile din dormitor, de exemplu). 

Deși au trecut sărbătorile eu vă recomand cu drag să încercați produse din colecția limitată #SugarPlum, asta dacă le mai găsiți disponibile! 

Luna aceasta a ajuns un nou colet surpriză din partea lor și am fost efectiv ca un copil care se bucură de o jucărie fantastică.

Îmi place în primul rând faptul că folosesc ambalaje de sticlă la majoritatea produselor și îmi doresc să le păstrez pe toate, și după ce termin conținutul lor. Îmi place atenția la detalii, felul în care combină ingredientele, parfumul lor și calitatea produselor. Găsești o varietate mare de arome la gamele de produse , precum- lavandă, paciuli, vanilie, ceai de trandafiri, mosc, iasomie, s.a

În coletul nou sunt câteva produse relansate dar și unele noi, despre care vreau să vă dau mai multe detalii. 

Pe lângă produsele bine cunoscute, Loțiunea de corp, Laptele de corp și Body Gelee, există și 2 produse noi: Uleiul de frumusețe pentru corp și păr și Crema de corp reparatoare. (fiecare produs este disponibil în toate aromele emblematice Sabon) 

Detalii despre produse:

Uleiul de frumusețe pentru corp și păr: este ușor și rapid absorbit de corp și păr, hrănește imediat pielea și părul, oferind în același timp un glow irezistibil. Formula unică a acestui ulei botanic este vegană, 93% de origine naturală, fără parabeni, fără uleiuri minerale, fără silicon, infuzată cu o combinație de patru uleiuri botanice prețioase din zona mediteraneană: Argan, Jojoba, Camellia și Macadamia, conținând acizi grași esențiali ce hrănesc și catifelează pielea și părul. Are un miros divin.

Crema de corp reparatoare: are o textură onctuoasă, dar ușoară, bogată în unt de karité. Este special concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată și are un efect unic de regenerare profundă, pentru a reînnoi țesutul cutanat și a-i reda elasticitatea. Formula sa unică este vegană, 85% naturală, fără parabeni și fără uleiuri minerale, îmbogățită cu unt de karité nutritiv, trandafiri de Jericho puternic hidratanți și uleiuri de canola pentru un plus de hrănire și regenerare.

Body Gelée: un gel de corp răcoritor, superhidratant, ușor și cu uscare rapidă, care lasă pielea moale și netedă, fără reziduuri grase. Este un produs vegan, de origine naturală 80%, fără parabeni și fără silicon, infuzat cu ulei de avocado și extract de Aloe Vera. Trebuie să îl ai!

Exfoliantul cu iasomie: O combinaţie de sare de mare şi uleiuri esenţiale care revitalizează pielea şi îi menţin strălucirea şi catifelarea. Este realizat pe bază de ulei de soia şi ulei de migdale şi este îmbogăţit cu minerale şi ingrediente esenţiale. Granulele de sare îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Uleiurile au un efect de durată şi reconfortant asupra pielii. Timp de spa la tine acasă!

Lingurița din lemn pentru exfoliant: are o formă specială care permite dozarea mai eficientă şi utilizarea mai uşoară a exfoliantului preferat și este fabricată din lemn.

În perioada următoare mă voi răsfața cu aceste produse și vă propun să o faceți și voi! 

Redefinește ritualul de Beauty cu produsele esențiale Sabon pentru a obține o piele sănătoasă, hidratată, luminoasă și catifelată.

 

Vă pup! Pe curând, 

Eliza A.

#SabonLover #SabonRomania #SabonBodyCare

2 thoughts on “Redefinește ritualul de Beauty cu Sabon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s