Celebrează luna iubirii cu Șosetaria

Hey ladies,
În luna iubirii mi-am propus să îndrăznesc mai mult, să fiu mai feminină și să port rochiile și fustele pe care nu le-am mai scos de ceva timp din dulap. Încă nu a venit primăvara dar zilele astea au fost mai plăcute și din fericire la Cluj se poate ieși la cină în oraș, în sfârșit!
Am așteptat mult aceste momente și vreau să îmi pun pantofii stiletto, rochia cu paiete și o pereche de dresuri prețioase la următoarea cină în oraș, în doi! 

Vreau să mă simt frumoasă și să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de el.
Îmi place să port dresuri fine și rezistente, care să îmi pună în valoare picioarele și ținuta. 
Șosetaria este magazinul meu preferat pentru astfel de accesorii și am pus o comandă la începutul acestei luni, fiindcă nu o mai făcusem de ceva timp. Fac reduceri de preț în mod constant, și chiar am găsit unele modele la preț promoțional în această perioadă, plus că au o gamă foarte variată de accesorii. De la ciorapi simpli, la cei cu model sau bandă, ciorapi din bumbac sau microfibra 3D, șosete colorate, șosete lycra simple sau cu modele, portjartiere, colanți, pijamale și multe altele.

Am ales două perechi de șosete din lycra cu model, unul cu buline albe și o pereche animal print, modele foarte simpatice și pe gustul meu. Sunt rezistente și elastice, se pot spăla de mână. Vă las link-uri spre ele:

Șosete cu buline albe
Șosete model Animal Print  Defapt mă pornisem să caut dresuri și mi-am luat vreo 4 perechi. Două dintre ele sunt din același model Neo Classic Klara pe o culoare naturală Nude și Black. Acest model are o formă foarte feminină, inclusiv în partea de sus unde arată ca și cum ar fi lenjeria intimă inclusă.
Am ales și o pereche foarte specială, niște ciorapi cu bandă din dantelă neagră, foarte sexy și de purtat în seri romantice în doi. Pun în evidență picioarele și fac picioarele mult mai lungi și mai subțiri.

Neo Classic Klara Nude 
Neo Classic Klara Black 
Ciorapi cu buline negre
Ciorapi cu bandă dantelă neagrăFiindcă ador bulinele, am ales și o pereche de dresuri cu buline negre, pe care abia aștept să le port când se face puțin mai cald, la o ținută Rockish, cu fusta din piele sau cu un hoodie oversized lung și bocanci.

Care sunt preferințele voastre în materie de dresuri și șosete?

Vă pup, Eliza A.


One thought on “Celebrează luna iubirii cu Șosetaria

  1. Simona Asaftei

    Foarte frumoase și elegante aceste șosețele ,am mai auzit despre ele și chiar am văzut că sunt super lăudate .❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s