I’m Back!

Hey ladies,

M-am hotărât să încep să scriu din nou pe blog.

Nu știu dacă cineva mai citește, dacă mai e curioasă să se piardă în experiențe scrise. Totul este dinamic, pe fast forward. Și poze, mai puțin, mai mult Videos, cu muzică, filtre colorate, efecte și Wow. La asta sunt încă nouă, scrisul îmi este prieten vechi.
Timpul a zburat efectiv, ultimii ani s-au topit.

S-au întâmplat lucruri importante însă. Mi-am îndeplinit visul de a avea apartamentul meu, am reușit să îl achiziționez după ani buni, și după ce am reușit să vând partea mea de căsuță (din cea veche, a bunicilor), și știu că ei se bucură pentru mine, de sus. Am rămas la același job, în aceeași firmă, cu același șef italian, sunt deja mai bine de 10 ani alături de echipă, și este ca o a doua familie pentru mine.

Am făcut Covid, din păcate de 2 ori în ultimii 2 ani jumătate, am făcut și 2 vaccinuri, dar am trecut cu bine peste, sper. (adică, vom vedea cică repercursiunile în timp zic specialiștii, habar nu am, sper să nu fie cazul)
Mi-am făcut breton, părul este tot Black, normal.

Am avut o perioadă în care am slăbit vreo 10 kg, după care am pus la loc vreo 6,7, iar acum sunt la faza în care aș mai da jos vreo 2-3.
Am reușit să mă las de fumat anul acesta (nu că fumam nu știu cât, dar pentru mine e o victorie, am renunțat la Vapes), plus multe alte situații neprevăzute, unele dificile, problema de sănătate a mamei (diagnosticarea cu diabet și suportul oferit pe parcursul procesului de obișnuire cu situația asta nouă, cu medicamentația, cu testele dese de glicemie, cu adaptarea meniului de mâncare, etc), tot pe partea cu sănătatea, ceva neplăceri ale soțului meu, defapt ca în viață, bune și rele.

Fiecare ducem tot felul de lupte, văzute sau mai puțin văzute. Momentan vreau să rămân la partea de frumos, de #GoodVibesOnly

Ahh, daaaaaa, și m-am apucat să fiu gazdă, și să primesc lumea în apartamentul meu. Am amenajat cum am putut mai bine și cu ce buget am mai avut disponibil, (din suma mare pe care am plătit-o pe apartament, Doamne ce prețuri nejustificate sunt la imobile în Cluj Napoca City) și l-am pus pe Airbnb. Îmi place să fiu gazdă! Încerc să le ofer oaspeților mei o ședere cât mai plăcută. Chiar am avut oameni faini, care mi-au trecut pragul, chiar și străini. Au fost și câteva experiențe amuzante, și câteva un pic aiurea, dar poate vă povestesc într-o postare viitoare despre asta. (Majoritatea oaspeților au fost excelenți)

Ce am mai făcut? Am crescut (mental vorbind), mă simt mai înțeleaptă, mai coaptă la minte și am dăruit. Îmi place să ofer mai departe o bucurie, un gest mic, care să schimbe ziua unei persoane, un cadou dăruit cu drag și am continuat să fac multeeee Giveaway-uri pe pagina mea de Instagram (nu vreau să mă laud, dar ma mândresc cu asta)


Am continuat să testez produse noi, să fiu la curent cât pot cu noutățile lansate de branduri super cunoscute, să vi le arăt și vouă (pe Stories, în postări), m-am străduit sa fiu creativă în campanii și să împărtășesc cu voi feedback-ul meu.
Mi s-a mărit un pic comunitatea pe Instagram, dar am impresia că tot mai greu merge platforma, și postările ajung la tot mai puțină lume. (Încă nu m-am apucat de TikTok, dar mă tentează)
Am participat și la evenimente faine, atât cât s-a putut în pandemie, și acum încet, încet ne revenim. Merg mai des la evenimente, cel puțin îmi fac timp pentru ele și încerc să nu refuz invitațiile primite.

Voi ce mai faceți? Cum sunteți?
Vreau să vă regăsesc aici pe blog. Sper să mă citiți.
Kisses, Eliza A.

 

9 thoughts on “I’m Back!

 1. Monea Simona

  Ma bucur ca te găsesc și aici… Eu nu sunt cu tik tik ul… Nici nu cred că voi avea vreun cont acolo vreodată 🙈… Nu-l suport…
  Îți voi citi cu drag articolele…si aici… Voi rămâne alături de tine di pe insta ❤️❤️❤️
  Ma bucur sa te cunosc și mai bine… Ești o super woman ❤️❤️❤️💋💋💋

  Like

 2. Mut Teodora

  Hellooooo, Eliza!
  Mă bucur că ai împărtășit cu noi aceste experiențe… astfel încât pot spune că te cunosc mai bine și te apreciez foarte mult 🤗😘🤗

  Like

 3. Haba Daniela

  Sănătate multă vă doresc! În rest , numai lucruri bune . Am citit cu plăcere articolul . Toate cele bune îți doresc !♥️

  Like

 4. Simona Asaftei

  Ce frumos ,mă bucur mult pentru că ai început din nou să scrii pe blog ,chiar te urmăresc cu mare drag și cu toate că inainte nu te știam sunt super incântată că te-am descoperit din mediul online .Felicitări pentru toate realizările draga mea și incetul cu incetul le faci pe toate dacă îți dorești cu adevărat și este bunăvoință ! Ești o persoană minunată și îți doresc mult succes pe viitor și cât mai multe impliniri pe toate planurile ! ❤❤❤

  Like

 5. Simona Asaftei

  Wow cât de bine imi pare că ai început să scrii din nou pe blog ,te urmăresc cu mare drag și imi place mult să citesc informații ,recomandări ,impresii despre produse și tot ce vei posta aici .Felicitări maxime pentru toate realizările de până acuma și mult succes pe viitor in tot ceea ce-ți propui ,încetul cu incetul le vei realiza pe toate dacă este bunăvoință .Mă bucur nespus de mult că te-am descoperit din mediul online și că ești o persoană minunată draga mea ! ❤❤❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s